Winterkorting

De meeste bedrijven en particulieren weten wel dat winterschilderwerk goedkoper is. Maar vaak wordt gedacht dat winterschilderwerk ook nadelen heeft. Dat is niet waar! Lees hier hoe u ook gebruik kunt maken van de superscherpe wintertarieven.

Binnenschilderwerk

Uiteraard maakt het 's zomers of 's winters uitvoeren van binnenwerk geen verschil in kwaliteit. Het maakt echter wel een verschil in prijs. Een voordeel is dat Profschilder.nl uitsluitend werkt met watergedragen verf, dus geen stankoverlast. U hoeft dus uw huis/kantoor/winkel niet uit.

Voor binnenschilderwerk kunt u dus gebruik maken van de lagere wintertarieven. Uw voordeel bij binnenschilderwerk:

35,00 euro per man per dag.

Deze korting geld op alle werkzaamheden als schilderen, behangen, glasvezel enz.

Inpandig buitenschilderwerk

Ook inpandig onderhoudswerk kan 's winters probleemloos uitgevoerd worden. Denkt u eens aan overdekte entrees, galerijen en winkelpuien. De huidige werkmethodes zijn zover doorontwikkeld dat doorwerken, met behoud van alle garanties, het hele jaar mogelijk is!

Buitenschilderwerk(afgeschermd)

Er heeft een ware revolutie plaatsgevonden in de schildersbranche! Door toepassing van speciale doorwerkproducten en afschermsystemen, kan nagenoeg de hele winter buiten doorgewerkt worden. De kwaliteit van dit schilderwerk wordt gegarandeerd door Profschilder.nl, uiteraard in samenwerking met grote verffabrikanten als Sikkens en Sigma. Ook hiervoor kunt u dus gebruik maken van de scherpe winterprijzen!

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en (financiële)voordelen van een doorwerkproject.

Conclusie

Vrijwel alle normale schilderwerken kunnen 's winters normaal uitgevoerd worden, uw voordeel: de prijs! Maak snel een afspraak en vraag naar de voorwaarden, zodat wij uw werk nog tijdig kunnen inplannen.

Bedrijfsgegevens